Historie
Klampenborg Kajak- og Kanoklub blev stiftet 1. august 1917 under navnet Dansk Cano Club. I 1919 ændredes navnet til Dansk Kajak og Kano Klub. Der opstod dog også andre klubber, og bestyrelsen tog i 1921 initiativ til dannelsen af Dansk Kano- og Kajakforbund. I samme forbindelse fik klubben sit nuværende navn: Klampenborg Kajak og Kano klub, KKKK.

Klubbens medlemstal har i mange år ligget på omkring 200. Der har altid været lagt vægt på et godt klubliv. Ligeledes er der tradition for at tage på klubture og deltage i konkurrencer som Tour de Gudenå, Kronborgløbet og vores eget Øresundsløb.

Siden 2008 er oceanrace og surf lifesaving kommet til som et supplement til traditionel kajakroning. Surfskiene som anvendes hertil passer sikkerhedsmæssigt godt til vores farvand og er sjove at ro i bølger. De har tiltrukket både motions- og konkurrenceroere. Flere af konkurrencelivredderne er på landsholdet og vinder både nationale og internationale medaljer. Også oceanrace roerne er pænt med nationalt.